4 Kpl GoodYear Eagle F1 Asymmetric 3 245/45 R18 100 Y XL

800,00  sis. ALV 24% ja rahdit

Moitteeton rengas ajonautintoa hakeville.

tuotetunnus (SKU) 5452000498113 Osasto:

Kuvaus

Charles Goodyear keksi vulkanoidun kumin 1800 –luvun lopulla, ja yhtiö onkin nimetty hänen mukaansa. Tänään Goodyear on maailman kolmanneksi suurin rengasvalmistaja eikä liiemmin kaipaa esittelyjä. Meidän valikoimissamme Goodyearin renkaat erottuvat EU merkinnöissä keskimääräistä parempina vierinvastuksessa ja meluluokituksessa. Märkäpito-ominaisuudet ovat huippuvalikoimamme keskimääräisellä tasolla.

GoodYear Eagle F1 Asymmetric 3 on uudehko rengasmalli ja se on meillä valikoimassamme ainoastaan 245/45/18 -kokoisena. Se on valikoimamme levein ja vannekooltaan suurin malli ja tällaiset renkaat ovat tyypillisesti hyvinkin urheilullisissa ja suorituskykyisissä autoissa. Ei ole siis jokamiehen tai -naisen valinta.
Suomalaiset rengastestit ja arvostelut eivät tämän tyyppisiä erikoisrenkaita useinkaan testaa. Niinpä joudumme kertaamaan AutoBild Suomi -lehden testejä, jotka on tehty keski-eurooppalaisissa olosuhteissa. Audi TT:n alla tämä rengas sijoittui toiseksi ja lehti toteaa mm. että renkaassa on tasapainoiset käsittelyominaisuudet sekä kuivalla että märällä. Lisäksi kehutaan erittäin hyvää sivuttaispitoa märällä sekä lyhyitä jarrutusmatkoja kaikissa olosuhteissa. Erityisiä heikkouksia lehti osannut mainita lainkaan.

https://www.goodyear.eu/fi_fi/consumer/tires/eagle_f1_asymmetric3.EAGF1AS3.html

Pian saat tähän myös oman rengasesittelymme videona.

Lisätiedot

Äänekkyys

Alle 70 Desibeliä

Kesä/Nasta/Kitka

Kesärenkaat

Märkäpito

A

Merkki

GoodYear

Vierintävastus

B

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “4 Kpl GoodYear Eagle F1 Asymmetric 3 245/45 R18 100 Y XL”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *