4 Kpl GoodYear EfficientGripCompact 175/65 R14 82 T

300,00  sis. ALV 24% ja rahdit

Pieni rengas pieneen autoon isolta valmistajalta.

tuotetunnus (SKU) 5452000653017 Osasto:

Kuvaus

Charles Goodyear keksi vulkanoidun kumin 1800 –luvun lopulla, ja yhtiö onkin nimetty hänen mukaansa. Tänään Goodyear on maailman kolmanneksi suurin rengasvalmistaja eikä liiemmin kaipaa esittelyjä. Meidän valikoimissamme Goodyearin renkaat erottuvat EU merkinnöissä keskimääräistä parempina vierinvastuksessa ja meluluokituksessa. Märkäpito-ominaisuudet ovat huippuvalikoimamme keskimääräisellä tasolla.

 

EffecientGripCompact on meillä vain pienimmässä kokoluokassamme eli 175/65/14. Emme ole löytäneet tästä kokoluokasta ja tästä mallista minkäänlaisia testituloksia. Tämä kokoluokka sopii vain pienempiin autoihin kuten Volkwagen Up, Skoda Citigo tai Toyota Aygo. Koska autot ovat pieniä, kevyitä ja kaupunkeihin tarkoitettuja, niiden äärimmäisiä ominaisuuksia ei vaivauduta testaamaan, ainakaan Suomessa. Se ei tarkoita, etteikö renkaan kuuluisi olla ominaisuuksiltaan kelvollinen.

EffecientGripCompact on sitä yleisemmän EffecientGripPerformance -mallin pikkusisko tai -veli. Sen pintakuvionti on hyvin saman tyyppinen, mutta renkaan kapeuden vuoksi pituussuuntaisia uria on vain kaksi. Renkaan reunakuviointi on saman tyyppinen kuin Performance -mallissa. Rohkenemmekin todeta, että yhden maailman suurimman rengasvalmistajan pienempiin autoihin tarkoitettu rengas on turvallinen valinta. GoodYear itse luonnehtii tätä rengasta ympäristöystävällisemmäksi ja väittää siinä olevan paremman polttoainetehokkuuden ja entistä lyhyemmät jarrutusmatkat. EU luokituksissa tämän renkaan vierinvastus, märkäpito ja äänekkyys ovat rengasvalikoimamme keskimääräisellä tasolla.

Lisää voit lukea GoodYearin sivuilta:

https://www.goodyear.eu/fi_fi/consumer/tires/efficientgrip_compact.EFFIGRIPCO.html

Pian saat tähän myös oman rengasesittelymme videona.

 

Lisätiedot

Äänekkyys

Alle 70 Desibeliä

Kesä/Nasta/Kitka

Kesärenkaat

Märkäpito

B

Merkki

GoodYear

Vierintävastus

C

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “4 Kpl GoodYear EfficientGripCompact 175/65 R14 82 T”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *