4 Kpl Hankook Kinergy Eco K 425 185/65 R15 88 T

300,00  sis. ALV 24% ja rahdit

Järkevä hinta-laatusuhde

tuotetunnus (SKU) 8808563320106 Osasto:

Kuvaus

Hankook on monille suomalaisille hieman tuntematon rengasmerkki ja se sekoitetaan herkästi kiinalaisiin tai kuuluu muuten vaan luokkaan ’muut’. Meille Hankook on laatumerkki ja se ansaitsee ehdottomasti paikkansa valikoimassamme. Se on järkevä valinta erityisesti hintatietoisille. Hankook on tyypillisesti edullisin kustakin rengaskoosta.

Hankook on perustettu 1941 ja tätä nykyä se valmistaa yli 50 miljoonaa rengasta vuosittain. Vertailun vuoksi, Nokian renkaat valmistaa Suomessa noin kolme miljoonaa rengasta (ja Pietarissa 17 miljoonaa). Kyse on siis maailmanluokan pelurista, jolla on tehtaita Aasiassa, Euroopassa ja pian Yhdysvalloissakin.

Kinergy Eco K425 on Hankookin rengasmalli pieneen kokoluokkaan. Meillä se on vain kolmessa koossa eli 14 tuumaisena 175/65. 15 -tuumaisista se on valintamme vain 185 mm leveisiin kokoihin korkeuksissa 60 ja 65. Tällaisia pieniä renkaita testataan lehdissä harvoin, emmekä ole löytäneet juuri tästä rengasmallista kertovia testejä. EU rengasmerkintöjen vertailussa Kinergy Eco -renkaat ovat huippulaatuisen valikoimamme keskiarvojen alapuolella, joskaan eivät merkittävästi. Hinnoissa ne ovat sieltä huokeammasta päästä ja siksi korostamme hinnan ja kelpo laadun suhdetta. Hankook itse korostaa polttoainetaloudellisuutta (’Eco’) tinkimättä ajoturvallisuudesta.

Lisää voit lukea Hankookin omilta sivuilta:

http://hankook.fi

Pian saat tähän myös oman rengasesittelymme videona.

Lisätiedot

Äänekkyys

Alle 70 Desibeliä

Kesä/Nasta/Kitka

Kesärenkaat

Märkäpito

B

Merkki

Hankook

Vierintävastus

C

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “4 Kpl Hankook Kinergy Eco K 425 185/65 R15 88 T”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *