4 Kpl Hankook Ventus Prime 3 K125 225/45 R17 94 W XL

400,00  sis. ALV 24% ja rahdit

Kovan luokan testimenestyjä, loistava hinta-laatu -suhde.

tuotetunnus (SKU) 8808563388519 Osasto:

Kuvaus

Hankook on monille suomalaisille hieman tuntematon rengasmerkki ja se sekoitetaan herkästi kiinalaisiin tai kuuluu muuten vaan luokkaan ’muut’. Meille Hankook on laatumerkki ja se ansaitsee ehdottomasti paikkansa valikoimassamme. Se on järkevä valinta erityisesti hintatietoisille. Hankook on tyypillisesti edullisin kustakin rengaskoosta.

Hankook on perustettu 1941 ja tätä nykyä se valmistaa yli 50 miljoonaa rengasta vuosittain. Vertailun vuoksi, Nokian renkaat valmistaa Suomessa noin kolme miljoonaa rengasta (ja Pietarissa 17 miljoonaa). Kyse on siis maailmanluokan pelurista, jolla on tehtaita Aasiassa, Euroopassa ja pian Yhdysvalloissakin.

Hankook Ventus Prime 3 on kovan luokan testimenestyjä. Meillä se on itseoikeutettu Hankook keskikokoisiin renkaisiin. Suomalaisissa testeissä se (tai sen edeltäjät) sijoittuvat tyypillisesti hyvään keskikastiin. Kovin referenssi on kuitenkin ykkössija Auto Bild Suomi -lehden 50 renkaan testissä ja vieläpä hyvin yleisessä koossa 205/55 R16. Mainittakoon, vaikka lehti on suomalainen, on rengastestit tehty keski-eurooppalaisesta valikoimasta ja niissä olosuhteissa. Se ei kuitenkaan mielestämme olennaisesti himmennä renkaan kovaa suoritustasoa. Huomioitavaa on erityisesti renkaan hinta suhteessa muihin testissä menestyneisiin, Hankook on hinnaltaan edullisesta päästä. On helppoa väittää, että sen hinta-laatu -suhde on erinomainen myös suomalaiset olosuhteet huomioiden.

Testeissä arvostetaan tyypillisesti Ventus Prime 3:n hyvää jarrutuspitoa kuivalla ja märällä. Huonoksi koetaan renkaan vesiliirto-ominaisuuksia ja renkaan vierinvastusta. EU luokitukset tukevat myös näitä, rengas on hieman muita äänekkäämpi eikä se vieri aivan yhtä herkästi kuin muut valikoimamme renkaat.

Lisää voit lukea Hankookin omilta sivuilta:

http://hankook.fi

Pian saat tähän myös oman rengasesittelymme videona.

 

Lisätiedot

Äänekkyys

Yli 70 Desibeliä

Kesä/Nasta/Kitka

Kesärenkaat

Märkäpito

A

Merkki

Hankook

Vierintävastus

C

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “4 Kpl Hankook Ventus Prime 3 K125 225/45 R17 94 W XL”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *