4 Kpl Michelin Primacy3 245/45 R18 96 Y AO

800,00  sis. ALV 24% ja rahdit

Tasainen testimenestyjä, kulutuskestävä ja nopea pysähtyjä.

tuotetunnus (SKU) 3528704508693 Osasto:

Kuvaus

’Misukan’ rengasukon tuntevat ainakin rengasalalla kaikki, onhan se maailman toiseksi suurin rengasvalmistaja. Ja kyllä, ravintoloiden Michelin luokitukset kuuluvat samaan tarinaan, yhtiöhän on liki 130 vuotias. Tuskin yllättää, Michelin löytyy monista ranskalaisista autoista ensiasennusrenkaana. Michelin tunnetaan yleisesti hyvin kulutusta kestävänä renkaana ja todennäköisesti ajat sillä enemmän kilometrejä kuin muilla merkeillä.

Michelin Primacy3 on viime aikojen testimenestyjä, joskaan ei voittaja. Se sijoittui toiseksi Tuulilasin rengastestissä 2017 ja samana vuonna kolmanneksi Tekniikan maailman testissä. Se on tasaisen varma testisuorittaja eri osioissa. Erityisesti se pysähtyy nopeiten, mutta märissä ääritilanteissa ja vesiliirtotesteissä se ole vahvimmillaan. Michelinin mukaan tällä renkaalla ajat keskimääräistä pidemmälle.

Primacy 4 –sarjasta meillä ei ole tiedossa suomalaisia testituloksia. Meillä Primacy4 on vain 225/45/17 kokoisena, mutta uskomme sen olevan vähintään Primacy3:n tasoinen. Michelin itse luonnehtii tätä rengasta ainutlaatuiseksi pysähtyjäksi niin uutena kuin kuluneenakin. Michelin itsekin korostaa kulutuskestävyyttä ja mainitsee tällä renkaalla pääsevän jopa 18 000 kilometriä pidemmälle kuin kilpailijansa.

Primacy3 lisätietoja voit lukea:

https://www.michelin.fi/henkiloauton-renkaat/michelin-primacy-3

Primacy4 lisätietoja voit lukea:

https://www.michelin.fi/henkiloauton-renkaat/michelin-primacy-4

Pian saat tähän myös oman rengasesittelymme videona.

 

Lisätiedot

Äänekkyys

Yli 70 Desibeliä

Kesä/Nasta/Kitka

Kesärenkaat

Märkäpito

A

Merkki

Michelin

Vierintävastus

C

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “4 Kpl Michelin Primacy3 245/45 R18 96 Y AO”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *